Tidsbestilling: 49 22 47 43
Hasse KristensenHasse Kristensen
16:35 15 Nov 22
Det er en meget blandet følelse klinikken efterlader. 3 ud af 4 konsultationer, har jeg måtte vente 1 time, på at komme ind. 2 af gangene var jeg nok ikke kommet ind, hvis jeg ikke selv havde henvendt mig ved disken. Ventetiden var så også med til at gøre konsultationen ret presset, og det hele virkede som om, at man egentligt ikke følte sig velkommen. Den ene gang blev min konsultation afholdt inde hos sekretæren, fordi alle andre rum var optaget. Mødet skyldes jeg havde fået væske i knæet, og Ole ville ikke engang kigge på knæet, han begyndte bare at snakke om, at jeg havde et for højt BMI, og dette sikkert var årsagen til problemet. Jeg havde fået lavet en kikkertoperation et månedstid inden denne konsultation. Jeg synes dog at operationen var en positiv oplevelse, og Ole virkede kompetent, og var god til at forklare under selve operationen. Anita ( deres sekretær ), var også enorm hjælpsom og sød. Vil jeg finde et andet sted, hvis der skulle komme en næste gang, ja, desværre.
Hanne MorelliHanne Morelli
14:41 03 Nov 22
En meget behagelig konsultation, hvor man blev grundigt orienteret om, hvad problemet var - og hvad man selv kunne gøre.Der blev taget rigtig god tid, og man følte på intet tidspunkt, at det skulle gå hurtigt.Der var ingen ventetid, men hvis der havde været, ville det ogsåhave været helt i orden, da man selv efterfølgende fik al den tid, man havde brug for.Vil til enhver tid anbefale klinikken til andre.
dkchampion12 Brinckdkchampion12 Brinck
18:09 21 Sep 22
Jeg er atlet på højeste plan (nu på pause) og har boet i udlandet for at træne kampsport. Været på landsholdet siden 2010. Jeg har fået en skade i min balle der gør jeg har store smerter på daglig plan og ikke længere kan træne.Jeg fik anbefalet Ole af en af mine kollegaer og tog kontakt til Ole, som tilfældigvis skulle til Ungarn kort tid efter hvor jeg på daværende boede.Jeg mødte Ole og sammen med ham gennemgik vi min situation på en meget god og professionel måde.Jeg er nu flyttet til Danmark igen og startet forløbet rigtigt sammen med Ole.
David BuchmannDavid Buchmann
06:54 06 Sep 22
Utrolig uempatisk tilgang til patienterne.Efter lang tids ventetid bliver vi kaldt ind som ‘den sidste’, trukket ind i et lille rodet lokale hvor Ole mumlende læser svære fagudtryk op fra MR-scanningen (gigt mm i hofterne) for så at konkludere at jeg ikke kan have et arbejde hvor man skal gå. Så rejser han sig for at forlade lokalet og vi prøver måbende at spørge ind til undersøgelsen og om hvad vi så skal gøre nu.Vi bliver skåret lidt af og får fortalt at vi skal videre i systemet, men ingen forståelse for den situation jeg nu står i. Du må finde et andet arbejde.Trist og ubehagelig oplevelse som i høj grad kunne være forbedret ved at man tog sig tid til patienten.Opfølgning. Jeg kan desværre ikke svare direkte på klinikkens respons på anmeldelsen så indsætter svaret her.Jeg var med min kæreste Kristina Potter på klinikken for at hjælpe hende. Senere behandling på anden ortopædkirurgisk klinik har givet helt andre tilbagemeldinger og mener slet ikke der var behov for at sige hendes job op, som hun gjorde på din opfordring. Hun er nu igang med et træningsforløb.
js_loader