Tidsbestilling: 49 22 47 43

OM KLINIKKEN

 

Vi er højt specialiseret i bestemte operationer, men ser altid kroppen som en helhed. Vi udfører operationer i knæ, fod, hånd, albue og ben. Med godt 1.000 knæoperationer om året er vi eksperter på netop dette område.

Vi er kompromisløse, både når det gælder faglig kunnen, men også i forhold til omsorg for og vejledning af vores patienter.

Den nyeste teknologi og viden
Vi benytter os af den nyeste teknologi og har markedets bedste udstyr. Seks uger om året er sat af til videreuddannelse af hele personalet. Målet er, at vi konstant er opdateret med den nyeste viden.

Ole Jakobsen specialist i sportsskader, idet han er uddannet idrætsmediciner og har fungeret som læge for det danske bryde landshold, samt for MMA kæmper Mark O. Madsen. 

 

Ole Jakobsen er desuden medlem af en lang række nationale og  internationale organisationer og underviser kommende læger på Københavns Universitet.

Tid til en forklaring
Vi har mange års erfaring med at forklare om sygdomsbilledet, operationerne og mulighederne for genoptræning. Vi har gennem årene også opereret mange børn og er trænet i at give dem bedst mulig behandling. Vi tager os altid tid til grundigt at forklare, hvad der skal ske før, under og efter operationen og til at svare på dine spørgsmål.

Løbende kvalitetssikring
Vi arbejder aktivt og konstant med at forbedre støttefunktioner som vejledninger og genoptræningsinstruktioner. Vi foretager løbende kvalitetssikring med opfølgning af operationsresultaterne, patienttilfredshed, ventetider, billedlagring fra operationer, vejledninger, operationsplanlægning med mere.

Historien
Klinikken har altid haft til huse i Helsingør. I 2006 flyttede klinikken til de nuværende lokaler i et stort lægehus “Lægehuset Rønnebær Allé 50” i Helsingør med topmoderne operationsstuer.

Ole Jakobsen overtog klinikken den 01.01.2021.

ORTOPÆDKIRURG OLE JAKOBSEN

Speciallæge Ole Jakobsen

  • f. 1967
  • Læge fra Københavns Universitet 2000
  • Speciallæge i Ortopædkirurgi 2011
  • Uddannet og ansat ved ortopædkirurgiske afdelinger på Rigshospitalet, Gentofte Hospital, Bispebjerg Hospital, Glostrup Hospital, Odense Universitetshospital, Næstved Sygehus, Køge Sygehus og Nykøbing F Sygehus.
  • Ansat som konsulent for Akuttelefon og lægevagt “1813” i perioden 2014-2019
  • Ekstern lektor på Københavns Universitet.
  • Siden 2020 ejer af Ortopædkirurgisk Klinik i Helsingør

 

Medlem af:

  • Den Almindelige Danske Lægeforening
  • Foreningen af Speciallæger
  • Dansk Ortopædisk Selskab

Overenskomst med sygesikringen: Ja

Patient udtalelser

Martin Kampmann MMA Fighter og træner

Patient

Frederik Bjerrehus, OL kandidat i brydning

Patient

Ledige stillinger

Vi har travlt og søger derfor nye kollegaer

Operationssygeplejerske

Vi tilbyder en spændende fast stilling som operationssygeplejerske i et uformelt arbejdsmiljø med et godt, tværfagligt samarbejde i dejlige omgivelser med gode, søde og fleksible kolleger. Vi forestiller os, at du ansættes på fuld- eller deltid.

Klinik/Operationsassistent

Vi søger en sosu-assistent som er serviceminded og udadvendt. Du bliver vores ansigt udadtil og kommer til at håndtere mange henvendelser dagligt, både på telefon og mail. Vi har stort fokus på det gode patientforløb og søger en assistent, som kan indgå i et godt team i klinikken, hvor vi fælles er med til at skabe trygge rammer for patienterne.